BIG SALE
Комплект прибори за хранене 24 елемента Felicity Champagne - Amefa
BIG SALE
Комплект прибори за хранене 24 елемента Felicity Champagne - Amefa

Комплект прибори за хранене 24 елемента Felicity Champagne - Amefa

ID 3319ZVTR24C40
Производител: Amefa
Серия: FELLICITY

Комплект прибори за хранене 24 елемента Felicity Champagne - Amefa от категория КОМПЛЕКТИ ПРИБОРИ. Цените се актуализират ежедневно от Кулински Комерс - Варна.

Този комплект прибори за хранене разширява нашата колекция Trend в изкуството на майсторството! Моделът Фелисити създава силен завършек на вашата маса. Приборите за хранене са изработени от 18/0 неръждаема стомана. Неравната повърхност, комбинирана с покритието със златист гланц, носи точно това допълнително стилно докосване до вашата маса. Комплектът съдържа : 6 бр x вилица за маса 19,9см; 6 бр x лъжица за маса 19,9см; 6 бр x лъжица за кафе 13,3см; 6 бр x основен нож 22,7см. Подходящ за изполвзане в съдомиялна машина, но се препоръчва ръчно миене. Предлага се в луксозна подаръчна кутия. Произход: Нидерландия.

Приборите за хранене ще се използват редовно, така че е важно да се грижите добре за тях. По своята същност неръждаемата стомана е идеалният материал за тях: издържлив и устойчив на ръжда с траен блясък. Приборите са направени от 18/0 неръждаема стомана и са безопасни за контакт с храни. Тези цветни прибори за хранене с PVD (Physical Vapor Deposition) покритие се предлагат в следните цветове: злато, шампанско, мед или черно и разполагат с тънка титаниева обвивка.
За да запазите приборите във вида, в който сте ги закупили трябва да следвате нашите инструкции:
Избягвайте измиващи подложки, избелващи препарати и използването на сода. Почиствайте приборите си веднага след употреба. Не ги оставяйте да се накисват.
Измийте внимателно приборите на ръка преди първата им употреба.

Измиване
Измиването на цветните прибори е възможно, като спазвате следните препоръки:

  • Когато използвате съдомиална машина, избягвайте агресивни препарати, тъй като те могат да повредят приборите Ви за хранене. Използвайте щадящи препарати с ниво на фосфат под 3% и избягвайте употребата на натрий.
  • Програмата за съдомиална машина да е с температура от 40о С или по-ниска.
  • Изплакнете приборите за хранене преди да ги поставите в съдомиалнята, за да премахнете храната по тях, както и соли и киселини, които се съдържат в  определени храни. Продължителното използване на храни, съдържащи тези соли и киселини може да ги увреди.
  • Отделете ножовете от другите прибори, тъй като те са изработени от различен тип стомана и това може да повреди останалите.
  • След като извадите приборите от съдомиалната машина ги почистете с кърпа, за да предотвратите зацапване.
  • Не оставяйте приборете да се охлаждат.
  • Забършете с памучна кърпа водните петна по приборите, за да се запази блясъка им.

Гаранция
Продуктите на Amefa се произвеждат с голяма грижа и се проверяват внимателно, за да гарантират дълги години удоволствие. Корозията и щетите, причинени от неправилна употреба или неправилно поддържане на приборите за хранене, не се покриват от гаранцията.
 

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. до офис на куриер
Доставка до 3 работни дни* с включен преглед и тест
Сигурно плащане в брой или с карта при доставка
Поръчайте онлайн или на телефон +359 88 6135055
97.78лв.
140.82лв.