Комплект прибори за хранене 16 елемента Austin Frost - Amefa
Комплект прибори за хранене 16 елемента Austin Frost - Amefa
Комплект прибори за хранене 16 елемента Austin Frost - Amefa
Комплект прибори за хранене 16 елемента Austin Frost - Amefa

Комплект прибори за хранене 16 елемента Austin Frost - Amefa

ID 1418ATTR18B60
Производител: Amefa

Комплект прибори за хранене 16 елемента Austin Frost - Amefa от категория КОМПЛЕКТИ ПРИБОРИ. Цените се актуализират ежедневно от Кулински Комерс - Варна.   

Търсите нови прибори за хранене? Комплектът Amefa Austin Frost Black от 16 части е перфектният избор за Вас! Той е подходящ за 4 човека и е със стилен дизайн. Серията е вдъхновена от тенденцията в интериорния дизайн на Скандинавия и Япония. Приборите са изработени от висококачествена стомана 18/0 и са с дебелина 2,5мм. Дръжките им са украсени с абстрактен лазерен печат с пейзаж, който наподобява мразовито езеро. Комплектът е подходящ за миене в съдомиялна машина. 

Комплектът прибори за хранене Amefa Austin Frost Black 16 части се състои от:

 • 4 ножа.
 • 4 вилици.
 • 4 лъжици.
 • 4 лъжици за чай.

Приборите за хранене ще се използват редовно, така че е важно да се грижите добре за тях. По своята същност неръждаемата стомана е идеалният материал за тях: издържлив и устойчив на ръжда с траен блясък. Приборите са направени от 18/0 неръждаема стомана и са безопасни за контакт с храни. Тези цветни прибори за хранене с PVD (Physical Vapor Deposition) покритие и разполагат с тънка титаниева обвивка.
За да запазите приборите във вида, в който сте ги закупили трябва да следвате нашите инструкции:
Избягвайте измиващи подложки, избелващи препарати и използването на сода. Почиствайте приборите си веднага след употреба. Не ги оставяйте да се накисват.
Измийте внимателно приборите на ръка преди първата им употреба.

Измиване
Измиването на цветните прибори е възможно, като спазвате следните препоръки:

 • Когато използвате съдомиална машина, избягвайте агресивни препарати, тъй като те могат да повредят приборите Ви за хранене. Използвайте щадящи препарати с ниво на фосфат под 3% и избягвайте употребата на натрий.
 • Програмата за съдомиална машина да е с температура от 40о С или по-ниска.
 • Изплакнете приборите за хранене преди да ги поставите в съдомиалнята, за да премахнете храната по тях, както и соли и киселини, които се съдържат в  определени храни. Продължителното използване на храни, съдържащи тези соли и киселини може да ги увреди.
 • Отделете ножовете от другите прибори, тъй като те са изработени от различен тип стомана и това може да повреди останалите.
 • След като извадите приборите от съдомиалната машина ги почистете с кърпа, за да предотвратите зацапване.
 • Не оставяйте приборете да се охлаждат.
 • Забършете с памучна кърпа водните петна по приборите, за да се запази блясъка им.

Гаранция
Продуктите на Amefa се произвеждат с голяма грижа и се проверяват внимателно, за да гарантират дълги години удоволствие. Корозията и щетите, причинени от неправилна употреба или неправилно поддържане на приборите за хранене, не се покриват от гаранцията.

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв. до офис на куриер
Доставка до 5 работни дни* с включен преглед и тест
Сигурно плащане в брой или с карта при доставка
Поръчайте онлайн или на телефон +359 88 6135055
110.57лв.