Електрически уред за нискотемпературно готвене / Sous Vide (су вид), 220-240V, 50/60Hz, 1200W, 4,5л/мин, 5°C-99°C, 30л, таймер до 99ч, 8x16x33см. 1,4кг, PRECISE - Lacor
Електрически уред за нискотемпературно готвене / Sous Vide (су вид), 220-240V, 50/60Hz, 1200W, 4,5л/мин, 5°C-99°C, 30л, таймер до 99ч, 8x16x33см. 1,4кг, PRECISE - Lacor
Електрически уред за нискотемпературно готвене / Sous Vide (су вид), 220-240V, 50/60Hz, 1200W, 4,5л/мин, 5°C-99°C, 30л, таймер до 99ч, 8x16x33см. 1,4кг, PRECISE - Lacor
Електрически уред за нискотемпературно готвене / Sous Vide (су вид), 220-240V, 50/60Hz, 1200W, 4,5л/мин, 5°C-99°C, 30л, таймер до 99ч, 8x16x33см. 1,4кг, PRECISE - Lacor
Електрически уред за нискотемпературно готвене / Sous Vide (су вид), 220-240V, 50/60Hz, 1200W, 4,5л/мин, 5°C-99°C, 30л, таймер до 99ч, 8x16x33см. 1,4кг, PRECISE - Lacor

Електрически уред за нискотемпературно готвене / Sous Vide (су вид), 220-240V, 50/60Hz, 1200W, 4,5л/мин, 5°C-99°C, 30л, таймер до 99ч, 8x16x33см. 1,4кг, PRECISE - Lacor

ID LA69304
Дължина: 8 cm
Височина: 33 cm
Производител: Lacor

Електрически уред за нискотемпературно готвене / Sous Vide (су вид), 220-240V, 50/60Hz, 1200W, 4,5л/мин, 5°C-99°C, 30л, таймер до 99ч, 8x16x33см. 1,4кг, PRECISE - Lacor от категория ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДИ. Цените се актуализират ежедневно от Кулински Комерс - Варна. Произход : Испания.

  • Лесно закопчаване и лесен за съхранение и транспортиране. Прикрепя се към всякакъв вид тенджери или тави, които могат да поберат до 30л.
  • Помпа: Циркулацията се подобрява и осигурява равномерно разпределение на водата и стабилност на температурата.

 

Относно  продукта:

  • Кулинарна техника, която дава приоритет на качеството на продукта.
  • Невероятни резултати; по-сочни храни.
  • Запазва качествата на продукта, подобрява вкуса и текстурата му.
  • Компактен дизайн, лесно захващане, съхранение и транспортиране.
  • Отговаря на изискванията на IPX7.

 

Какво представлява вакуумното готвене / су вид ?

Sous-vide е метод за готвене, който е много популярен сред кулинарните любители. Храната се готви дълго време, понякога повече от 24 часа. Благодарение на готвенето при относително ниски температури, хранителните вещества и витамини запазват своите качества, вкус и текстура, а храната става по-сочна и крехка. За разлика от бавните готварски печки, sous-vide използва херметични торбички, които се потапят в гореща вода, която е загрята до точката си на кипене (обикновено над 140°F).

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. до офис на куриер
Доставка до 5 работни дни* с включен преглед и тест
Сигурно плащане в брой или с карта при доставка
Поръчайте онлайн или на телефон +359 88 6135055
728.74лв.
Може да харесате също: