Производител: | Lacor |
Електрически уред за нискотемпературно готвене / Sous Vide (су вид), 220-240V; 50/60Hz, 1200W, 20-90 °C (1 °C), 15л max, 10x37см, антацит, GOURMET - Lacor от категория ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДИ. Цените се актуализират ежедневно от Кулински Комерс - Варна. Произход : Испания.
Относно продукта:
- Кулинарна техника, която дава приоритет на качеството на продукта
- Невероятни резултати; по-сочни храни
- Запазва качествата на продукта, подобрява вкуса и текстурата му
- Компактен дизайн, лесно захващане, съхранение и транспортиране
- Включва книга с рецепти
- Отговаря на изискванията на IPX7
Какво представлява вакуумното готвене / су вид ?
Sous-vide е метод за готвене, който е много популярен сред кулинарните любители. Храната се готви дълго време, понякога повече от 24 часа. Благодарение на готвенето при относително ниски температури, хранителните вещества и витамини запазват своите качества, вкус и текстура, а храната става по-сочна и крехка. За разлика от бавните готварски печки, sous-vide използва херметични торбички, които се потапят в гореща вода, която е загрята до точката си на кипене (обикновено над 140°F).
Преносим нискотемпературен готварски уред - Sous Vide GOURMET
Полу-професионално изпълнение
Корпусът на нискотемпературеният уред е изработен от неръждаема стомана. Дизайнът му е елегантен и компактен, лесен за закрепване, съхранение и транспортиране. Може да бъде прикрепян към всякакъв тип тенджери, тигани или касероли, които могат да поберат 15л. Позволява загряване на до 15 литра вода с голяма точност.
Характеристики:
- Напрежение: 220-240V / 50-60Hz
- Мощност: 800W
- Скорост: 8,5 л/мин.
- Температура: 20 - 100ºC (точност 0,5ºC)
- Капацитет: 15л.
- Размери: Ø10х37см.
- Тегло: 1кг.
- Произход: Испания.