Чугунена шола елипса с две дръжки 18х12см  (LQ1665) - Horecano

Чугунена шола елипса с две дръжки 18х12см (LQ1665) - Horecano

ID 014781
Дължина: 18 cm
Производител: Horecano

Шола елипса с две дръжки 18х12см  - чугун ((LQ1665) от категория КУХНЯ – ЧУГУНЕНИ ИЗДЕЛИЯ . Цените се актуализират ежедневно от Кулински Комерс - Варна.

Употреба

Задължително преди употреба омаслете чугунените съдове, сложете ги във фурна за обгаряне при температура 180°C, за около 60 мин. Извадете от фурната и забършете с хартиена кърпа. Така ще засилите ефекта за незалепващо покритие. Колкото по-често се прави това, толкова по-дълъг живот за съдовете от чугун.

ПОЧИСТВАНЕ: Чугунените съдове не се накисват с препарат. Това би било пагубно за тях. След всяко готвене облейте с гореща вода и измийте с мека гъба и сапун. Задължително подсушете със суха кърпа. В случай, че има загорели петна, да не се търка с телче, а с мек абразив или препарат, с който няма да се нарани повърхността. Ако се е появила ръжда, трябва да се използва стоманена четка за  отстраняването и, а след това задължително да се направи процедурата с омасляването и изпичането. Не оставяйте вода в съда за дълго време, това може да доведе до раждясването му.

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
Доставка до 3 работни дни* с включен преглед и тест
Сигурно плащане в брой или с карта при доставка
Поръчайте онлайн или на телефон +359 88 6135055
18.96лв.