Категории:
Ценови диапазон (лв.)

-

Чаши за коктейл

Стъклена чаша за коктейли 440мл BARTENDER-SWEET - (1.22121) - Bormioli Rocco

Стъклена чаша за коктейли 440мл BARTENDER-SWEET - (1.22121) - Bormioli Rocco
0110365

4.66лв.
Стъклена чаша за коктейли 455мл BARTENDER-SOUR - (1.22120) - Bormioli Rocco

Стъклена чаша за коктейли 455мл BARTENDER-SOUR - (1.22120) - Bormioli Rocco
0110366

4.66лв.
Стъклена чаша за коктейли / вода висока 405мл NOVECENTO - (1.22115) - Bormioli Rocco

Стъклена чаша за коктейли / вода висока 405мл NOVECENTO - (1.22115) - Bormioli Rocco
0110367

4.78лв.
Стъклена чаша за коктейли ф8х18.5см FOXY - (HC-931065) - Horecano

Стъклена чаша за коктейли ф8х18.5см FOXY - (HC-931065) - Horecano
01931065

3.46лв.
Стъклена чаша за коктейли синя 450мл HORECANO-(YHJ20214)

Стъклена чаша за коктейли синя 450мл HORECANO-(YHJ20214)
0193576

3.22лв.
Стъклена чаша за коктейли синя 400мл ALOHA-BLUE- (339506Y-B) - Horecano

Стъклена чаша за коктейли синя 400мл ALOHA-BLUE- (339506Y-B) - Horecano
013287

2.14лв.
Стъклена чаша за коктейли оранжева 400мл ALOHA-BURNT ORANGE- (339506Y-O) - Horecano

Стъклена чаша за коктейли оранжева 400мл ALOHA-BURNT ORANGE- (339506Y-O) - Horecano
0132133

2.14лв.
Стъклена чаша за коктейли зелена 400мл ALOHA-GREEN- (339506Y-G) - Horecano

Стъклена чаша за коктейли зелена 400мл ALOHA-GREEN- (339506Y-G) - Horecano
013286

2.14лв.
Стъклена чаша за коктейли жълта 400мл ALOHA-YELLOW- (339506Y-Y) - Horecano

Стъклена чаша за коктейли жълта 400мл ALOHA-YELLOW- (339506Y-Y) - Horecano
013296

2.14лв.
Стъклена чаша за смути с декор 670мл RIO M-141088 - Horecano

Стъклена чаша за смути с декор 670мл RIO M-141088 - Horecano
0154158

6.82лв.
Стъклена чаша  с пластмасов капак и сламка зелена 590мл OLD FASHIONED-(212615D)   - Horecano

Стъклена чаша с пластмасов капак и сламка зелена 590мл OLD FASHIONED-(212615D) - Horecano
010399

3.22лв.
Стъклена чаша със сламка и кожен ринг 600мл CN- (650T) - Horecano

Стъклена чаша със сламка и кожен ринг 600мл CN- (650T) - Horecano
0193705

3.22лв.
Стъклен буркан със сламка и златна капачка ф7х13см 500мл HORECANO- (1841G)

Стъклен буркан със сламка и златна капачка ф7х13см 500мл HORECANO- (1841G)
0193704

2.38лв.
Стъклена чаша с пластмасов капак и сламка синя 590мл OLD FASHIONED-(212615D)  - Horecano

Стъклена чаша с пластмасов капак и сламка синя 590мл OLD FASHIONED-(212615D) - Horecano
010398

3.22лв.
Стъклена чаша за коктейли / фредо 270мл КРОНОС 92503

Стъклена чаша за коктейли / фредо 270мл КРОНОС 92503
K090107

1.62лв.
Стъклена чаша за коктейли 330мл JAZZ(1.29470) - Bormioli Rocco

Стъклена чаша за коктейли 330мл JAZZ(1.29470) - Bormioli Rocco
0110154

3.34лв.
Стъклена чаша за коктейли / мартини 170мл чилър 70855

Стъклена чаша за коктейли / мартини 170мл чилър 70855
K216240

15.46лв.
Стъклена чаша за коктейли висока 450мл NAPOLI GRANDE 1619

Стъклена чаша за коктейли висока 450мл NAPOLI GRANDE 1619
K216118

12.43лв.
Стъклена чаша за коктейли / мартини 200мл BRAVURA 7700

Стъклена чаша за коктейли / мартини 200мл BRAVURA 7700
K073003

10.70лв.
Стъклена чаша за коктейли 360мл BROOKLYN 15794

Стъклена чаша за коктейли 360мл BROOKLYN 15794
K214502

4.73лв.
Стъклена чаша за коктейли 410мл BROOKLYN 15797

Стъклена чаша за коктейли 410мл BROOKLYN 15797
K214501

4.21лв.
Стъклена чаша за коктейли / малко мартини EMBASSY 3771

Стъклена чаша за коктейли / малко мартини EMBASSY 3771
K072661

4.04лв.
Стъклена смесителна чаша за коктейли 750мл CARATS

Стъклена смесителна чаша за коктейли 750мл CARATS
K214759

32.74лв.
Стъклена чаша за коктейли 355мл CATALINA PILSNER 3828

Стъклена чаша за коктейли 355мл CATALINA PILSNER 3828
K072613

7.43лв.
Стъклена чаша за коктейли висока 450мл TIMELESS - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли висока 450мл TIMELESS - Pasabahce
PS52800

4.07лв.
Стъклена чаша за коктейли / вода висока 295мл TIMELESS - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли / вода висока 295мл TIMELESS - Pasabahce
PS52820

3.43лв.
Стъклена чаша за коктейли висока 500мл TIMELESS - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли висока 500мл TIMELESS - Pasabahce
PS440237

5.17лв.
Стъклена чаша за коктейли / мартини 230мл TIMELESS - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли / мартини 230мл TIMELESS - Pasabahce
PS440176

4.34лв.
Стъклена смесителна чаша за коктейли 725мл TIMELESS - Pasabahce

Стъклена смесителна чаша за коктейли 725мл TIMELESS - Pasabahce
PS52849

6.59лв.
Стъклена чаша за коктейли / маргарита 315мл CAPRI - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли / маргарита 315мл CAPRI - Pasabahce
PS44386

2.82лв.
Стъклена чаша за коктейли висока 365мл CASABLANCA - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли висока 365мл CASABLANCA - Pasabahce
PS52706

1.91лв.
Стъклена чаша за коктейли 475мл CASABLANCA - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли 475мл CASABLANCA - Pasabahce
PS52707

2.20лв.
Стъклена чаша за коктейли 380мл CAPRI - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли 380мл CAPRI - Pasabahce
PS44872

2.87лв.
Стъклена чаша за коктейли / мартини 250мл V-LINE - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли / мартини 250мл V-LINE - Pasabahce
PS44335

4.00лв.
Стъклена чаша за коктейли 285мл TAVERNA - Pasabahce

Стъклена чаша за коктейли 285мл TAVERNA - Pasabahce
PS44912

2.45лв.
Стъклена чаша за коктейли / вода висока 380мл VIDIVI-OASI (67091M)

Стъклена чаша за коктейли / вода висока 380мл VIDIVI-OASI (67091M)
0109552

5.74лв.
Стъклена чаша за коктейли ниска 400мл VIDIVI-PRISMA 2.4.6 (67128M)

Стъклена чаша за коктейли ниска 400мл VIDIVI-PRISMA 2.4.6 (67128M)
0109630

4.38лв.
Стъклена чаша за коктейли 430мл 9xh14,5см VIDIVI-BAGUETTE (63837EM)

Стъклена чаша за коктейли 430мл 9xh14,5см VIDIVI-BAGUETTE (63837EM)
0109607

5.98лв.

Страници