Категории:
Ценови диапазон (лв.)

-

Солници/ Пиперници/ Мелнички

Комплект мелнички за сол и пипер, черни 15см - Amefa

Комплект мелнички за сол и пипер, черни 15см - Amefa
676514PE29PS2

55.39лв.
Комплект мелнички за сол и пипер зелено/розово 15см - Amefa

Комплект мелнички за сол и пипер зелено/розово 15см - Amefa
675514PE21PS2

46.47лв.
Стъклена солница с метално капаче OLD FASHIONED-(212855) - Horecano

Стъклена солница с метално капаче OLD FASHIONED-(212855) - Horecano
0103250

1.90лв.
Стъклени солнички 3-ка на дървена стойка кафеви M-532034-(STOCK) - Horecano

Стъклени солнички 3-ка на дървена стойка кафеви M-532034-(STOCK) - Horecano
015466

14.26лв.
Дървена мелничка за черен пипер 20.32см HORECANO-(0087-2)

Дървена мелничка за черен пипер 20.32см HORECANO-(0087-2)
0198151

7.06лв.
Дървена мелничка за черен пипер  15.24см HORECANO-(0087-1)

Дървена мелничка за черен пипер 15.24см HORECANO-(0087-1)
0198150

5.98лв.
Дървена мелница за черен пипер  30см AN-(6610073) - Alkan

Дървена мелница за черен пипер 30см AN-(6610073) - Alkan
0136205

67.39лв.
Дървена мелница за черен пипер  40см AN-(6610075) - Alkan

Дървена мелница за черен пипер 40см AN-(6610075) - Alkan
0136204

78.91лв.
Акрилна мелница с бронзово капаче 14см F3409 CN-(HC-931075)

Акрилна мелница с бронзово капаче 14см F3409 CN-(HC-931075)
01931075

13.06лв.
Акрилна мелница със сребърно капаче 15см F3454 CN-(HC-931073) - Horecano

Акрилна мелница със сребърно капаче 15см F3454 CN-(HC-931073) - Horecano
01931073

14.26лв.
Акрилна мелница със сребърно капаче 17см F3453 CN-(HC-931074) -Horecano

Акрилна мелница със сребърно капаче 17см F3453 CN-(HC-931074) -Horecano
01931074

15.46лв.
Акрилна солница с бронзово капаче 15см F3405S CN-(HC-931078) - Horecano

Акрилна солница с бронзово капаче 15см F3405S CN-(HC-931078) - Horecano
01931078

10.66лв.
Акрилна солница с бронзово капаче 13см F3409S CN-(194676) - Horecano

Акрилна солница с бронзово капаче 13см F3409S CN-(194676) - Horecano
01931076

9.46лв.
Мелничка за кафе черна CN-(0193569) - Horecano

Мелничка за кафе черна CN-(0193569) - Horecano
0193569

21.22лв.
Стъклена солница конус SC-(12-0042-AD) - Horecano

Стъклена солница конус SC-(12-0042-AD) - Horecano
010372

1.18лв.
Стъклена солница квадратна GEMMY-(52) - Horecano

Стъклена солница квадратна GEMMY-(52) - Horecano
010612

1.06лв.
Стъклена резервна солница за оливерник - HORECANO PREMIUM

Стъклена резервна солница за оливерник - HORECANO PREMIUM
013282

1.78лв.
Стъклена солница с декор и пластмасово капаче 244см M-131032-HIBRIT - Horecano

Стъклена солница с декор и пластмасово капаче 244см M-131032-HIBRIT - Horecano
0154337

2.38лв.
Стъклена солница с декор и пластмасово капаче DORIAN 120мл M-121242 - Horecano

Стъклена солница с декор и пластмасово капаче DORIAN 120мл M-121242 - Horecano
0154295

1.54лв.
Стъклена солница декорирана бяла

Стъклена солница декорирана бяла "Joli" 25мл M-121212 - Horecano
0154331

1.54лв.
Стъклена пиперница декорирана бяла

Стъклена пиперница декорирана бяла "Joli" 25мл M-121212 - Horecano
0154311

1.54лв.
Стъклена солница с метално черно капаче OLD FASHIONED-(212855-BL-LF) - Horecano

Стъклена солница с метално черно капаче OLD FASHIONED-(212855-BL-LF) - Horecano
0103252

2.02лв.
Дървена мелничка за пипер и сол h30см MODERN - Amefa

Дървена мелничка за пипер и сол h30см MODERN - Amefa
676511PE28959

38.49лв.
Дървенамелничка за пипер и сол h35см BLACK - Amefa

Дървенамелничка за пипер и сол h35см BLACK - Amefa
675514PE04959

41.82лв.
Дървена мелничка за пипер и сол h35см NATURAL - Amefa

Дървена мелничка за пипер и сол h35см NATURAL - Amefa
675511PE22959

41.82лв.
Мелнички за пипер и сол комплект 15 см., дърво MODERN - Amefa

Мелнички за пипер и сол комплект 15 см., дърво MODERN - Amefa
676511PE27PS2

41.82лв.
Солнички 2-ка 35мл на стойка - хром MODERN LINE (402) - Horecano

Солнички 2-ка 35мл на стойка - хром MODERN LINE (402) - Horecano
010649

4.78лв.
Солници 2-ка на стойка - хром 35мл CLASSIC LINE (408В) - Horecano

Солници 2-ка на стойка - хром 35мл CLASSIC LINE (408В) - Horecano
010641

5.26лв.
Солници 2-ка на стойка - хром EKO LINE/N-8050 - Horecano

Солници 2-ка на стойка - хром EKO LINE/N-8050 - Horecano
010634

6.58лв.
Солници 2-ка на стойка - хром 35мл LUX LINE/(416) - Horecano

Солници 2-ка на стойка - хром 35мл LUX LINE/(416) - Horecano
010653

5.26лв.
Стъклена солница резерва с иноксова капачка 85мл (SP-S) ДС - Horecano

Стъклена солница резерва с иноксова капачка 85мл (SP-S) ДС - Horecano
016117

1.66лв.
Стъклени мелници комплект 14см WAS 1485.002

Стъклени мелници комплект 14см WAS 1485.002
K221212

36.84лв.
32%
Дървена мелничка за пипер 18см бял гланц ТОСКАНА 17Т0180

Дървена мелничка за пипер 18см бял гланц ТОСКАНА 17Т0180
K217539

32.29лв.
47.33лв.
32%
Дървена мелничка за пипер 18см черен гланц ТОСКАНА 14Т0180

Дървена мелничка за пипер 18см черен гланц ТОСКАНА 14Т0180
K217538

32.29лв.
47.33лв.
32%
Дървена мелничка за сол 18см бял гланц ТОСКАНА 17Т0180К

Дървена мелничка за сол 18см бял гланц ТОСКАНА 17Т0180К
K217541

32.29лв.
47.33лв.
29%
Дървена мелничка за сол 18см кафява ТОСКАНА 03Т0180К

Дървена мелничка за сол 18см кафява ТОСКАНА 03Т0180К
K217533

26.93лв.
37.67лв.
32%
Дървена мелничка за сол 18см черен гланц ТОСКАНА 14Т0180К

Дървена мелничка за сол 18см черен гланц ТОСКАНА 14Т0180К
K217540

32.29лв.
47.33лв.
31%
Дървена мелничка за сол 24см кафява ТОСКАНА 03Т0240К

Дървена мелничка за сол 24см кафява ТОСКАНА 03Т0240К
K217534

32.29лв.
46.79лв.

Страници