Категории:
 • Вид
 • Ценови диапазон (лв.)

  -

  Transparent

  Купичка дуралекс рамекин ф10см 240мл (5010A C04 / 6009A C04)

  Купичка дуралекс рамекин ф10см 240мл (5010A C04 / 6009A C04)
  010282

  1.99лв.
  Купа дуралекс ф6см LYS STACKABLE(2020A CO4)

  Купа дуралекс ф6см LYS STACKABLE(2020A CO4)
  010279

  1.04лв.
  Мерителна чаша дуралекс 560мл PRECISIO PUR(5004A)

  Мерителна чаша дуралекс 560мл PRECISIO PUR(5004A)
  0102101

  7.06лв.
  Купичка дуралекс Ramequin ф8.5см 130мл (5009 C04 / 6008 C04)

  Купичка дуралекс Ramequin ф8.5см 130мл (5009 C04 / 6008 C04)
  010283

  1.18лв.
  Купа дуралекс квадратна 11см 30мл CARRE (2032A FO6)

  Купа дуралекс квадратна 11см 30мл CARRE (2032A FO6)
  010270

  1.78лв.
  Купа дуралекс квадратна 14см 61мл CARRE (2033A F06)

  Купа дуралекс квадратна 14см 61мл CARRE (2033A F06)
  010271

  2.86лв.
  Купа дуралекс квадратна 17см 115мл CARRE (2034A F06)

  Купа дуралекс квадратна 17см 115мл CARRE (2034A F06)
  010272

  3.52лв.
  Купа дуралекс квадратна 23см 310мл  CARRE (2036A F06)

  Купа дуралекс квадратна 23см 310мл CARRE (2036A F06)
  010269

  8.14лв.
  Купа дуралекс квадратна 9см 15мл  CARRE (A.2031A F06)

  Купа дуралекс квадратна 9см 15мл CARRE (A.2031A F06)
  010273

  1.42лв.
  Купа дуралекс квадратна с капак 14см CARRE (9021A M12)

  Купа дуралекс квадратна с капак 14см CARRE (9021A M12)
  010285

  5.02лв.
  Купа дуралекс квадратна с капак 17см CARRE (9022A M06)

  Купа дуралекс квадратна с капак 17см CARRE (9022A M06)
  010286

  6.17лв.
  Купа дуралекс квадратна с капак 20см CARRE (9023A M06)

  Купа дуралекс квадратна с капак 20см CARRE (9023A M06)
  010287

  7.90лв.
  Купа дуралекс квадратна с капак 23см 310мл  CARRE (9024A M06)

  Купа дуралекс квадратна с капак 23см 310мл CARRE (9024A M06)
  010288

  12.94лв.
  Чаша дуралекс за крем карамел AROME 190мл (5001A B06)

  Чаша дуралекс за крем карамел AROME 190мл (5001A B06)
  010281

  1.56лв.
  Купа дуралекс ф10.5см 205мл(2023A FO6)

  Купа дуралекс ф10.5см 205мл(2023A FO6)
  010274

  1.42лв.
  Купа дуралекс ф14см 500мл (2025A F06)

  Купа дуралекс ф14см 500мл (2025A F06)
  010249

  2.02лв.
  Купа дуралекс ф17см 970мл (2026A F06)

  Купа дуралекс ф17см 970мл (2026A F06)
  010275

  3.34лв.
  Купа дуралекс ф20см 1,59л (2027A FO6)

  Купа дуралекс ф20см 1,59л (2027A FO6)
  010276

  3.94лв.
  Купа дуралекс ф23см 2,40л (2028A FO6)

  Купа дуралекс ф23см 2,40л (2028A FO6)
  010277

  5.14лв.
  Купа дуралекс ф26см 3,45л (2029A FO6)

  Купа дуралекс ф26см 3,45л (2029A FO6)
  010278

  8.38лв.
  Купа дуралекс ф31см 5,80л (2030A FO6)

  Купа дуралекс ф31см 5,80л (2030A FO6)
  010292

  11.98лв.
  Купа дуралекс ф6см 360мл (2020A CO4)

  Купа дуралекс ф6см 360мл (2020A CO4)
  10279.00

  1.04лв.
  Купа дуралекс ф7.5см 70мл (2021A C04)

  Купа дуралекс ф7.5см 70мл (2021A C04)
  010280

  1.18лв.
  Купа дуралекс с капак ф17см 970мл (9066A M06)

  Купа дуралекс с капак ф17см 970мл (9066A M06)
  010226

  6.31лв.
  Купа дуралекс с капак ф20.5см 1,59л (9067A M06)

  Купа дуралекс с капак ф20.5см 1,59л (9067A M06)
  010227

  7.66лв.
  Купа дуралекс с капак ф23см 2,40л (9068A M06)

  Купа дуралекс с капак ф23см 2,40л (9068A M06)
  010228

  10.78лв.
  Чаша дуралекс mug  310мл (4018AR O6)

  Чаша дуралекс mug 310мл (4018AR O6)
  010268

  2.74лв.
  Купа дуралекс ф17см (2007AF06)

  Купа дуралекс ф17см (2007AF06)
  010293

  3.34лв.
  Купа дуралекс ф23см (2008AF06)

  Купа дуралекс ф23см (2008AF06)
  010294

  5.62лв.
  Купичка дуралекс ф10.5см (2006AF06)

  Купичка дуралекс ф10.5см (2006AF06)
  010295

  1.38лв.
  Купичка дуралекс ф13.5см 510мл (2009AF06)

  Купичка дуралекс ф13.5см 510мл (2009AF06)
  010296

  1.85лв.
  Овално плато дуралекс 26см (3019AF06)

  Овално плато дуралекс 26см (3019AF06)
  010297

  4.78лв.
  Овално плато дуралекс 31см (3021AF06)

  Овално плато дуралекс 31см (3021AF06)
  010298

  5.86лв.
  Овално плато дуралекс 36см (3022AF06)

  Овално плато дуралекс 36см (3022AF06)
  010299

  6.58лв.
  Подложна чинийка дуралекс ф13.5см (3017A F06)

  Подложна чинийка дуралекс ф13.5см (3017A F06)
  010290

  1.49лв.
  Чиния дуралекс за десерт ф19см (3008AF06)

  Чиния дуралекс за десерт ф19см (3008AF06)
  0102100

  1.97лв.
  Купичка дуралекс с ръкохватки 510мл (2005A FO6)

  Купичка дуралекс с ръкохватки 510мл (2005A FO6)
  0102109

  2.28лв.