Категории:
Ценови диапазон (лв.)

-

Бариста аксесоари

Иноксов тампер за кафе ф5.7см , h8см , 18/10 - WAS

Иноксов тампер за кафе ф5.7см , h8см , 18/10 - WAS
WAS1000057

31.68лв.
Иноксова каничка за мляко 350 мл., сива - Lacor

Иноксова каничка за мляко 350 мл., сива - Lacor
LA58151

25.58лв.
Иноксова каничка за мляко 600 мл., сива - Lacor

Иноксова каничка за мляко 600 мл., сива - Lacor
LA58152

30.52лв.
Иноксова каничка за мляко 350 мл., червена - Lacor

Иноксова каничка за мляко 350 мл., червена - Lacor
LA58251

25.58лв.
Иноксова каничка за мляко 600 мл., червена - Lacor

Иноксова каничка за мляко 600 мл., червена - Lacor
LA58252

30.52лв.
Иноксова конична  каничка 1л GF-(CJ-300) - Horecano

Иноксова конична каничка 1л GF-(CJ-300) - Horecano
012350

13.18лв.
Иноксова каничка за мляко 125мл (801101) - Horecano

Иноксова каничка за мляко 125мл (801101) - Horecano
0171317

8.26лв.
Иноксова каничка за мляко 250мл (801102) - Horecano

Иноксова каничка за мляко 250мл (801102) - Horecano
0171318

12.46лв.
Иноксова кана за капучино 1л WAS 1602.100

Иноксова кана за капучино 1л WAS 1602.100
K221210

22.06лв.
Иноксова кана за капучино 600 мл WAS 1602.060

Иноксова кана за капучино 600 мл WAS 1602.060
K221186

17.14лв.
Иноксова каничка 400мл GF-(CJ-100) - Horecano

Иноксова каничка 400мл GF-(CJ-100) - Horecano
012348

9.46лв.
Иноксова каничка 600мл GF-(CJ-200) - Horecano

Иноксова каничка 600мл GF-(CJ-200) - Horecano
012349

11.62лв.
Иноксова каничка за мляко 350мл. BR(18121) - Horecano

Иноксова каничка за мляко 350мл. BR(18121) - Horecano
0182161

7.06лв.
Иноксова канчка за мляко 500мл. BR(18122) - Horecano

Иноксова канчка за мляко 500мл. BR(18122) - Horecano
0182162

9.46лв.
Иноксова каничка за мляко 30мл (BGS-II G 3) - Horecano

Иноксова каничка за мляко 30мл (BGS-II G 3) - Horecano
0171328

3.58лв.
Иноксова каничка за мляко 50мл (BGS-II G 5) - Horecano

Иноксова каничка за мляко 50мл (BGS-II G 5) - Horecano
0171329

4.18лв.
Иноксова каничка 50мл - APS

Иноксова каничка 50мл - APS
APS10318

4.69лв.
Иноксова каничка 90мл - APS

Иноксова каничка 90мл - APS
APS10319

5.63лв.
Иноксова каничка 150мл - APS

Иноксова каничка 150мл - APS
APS10320

7.04лв.
Иноксова каничка за мляко 25 мл – 4бр - APS

Иноксова каничка за мляко 25 мл – 4бр - APS
APS10321

30.28лв.
Иноксова каничка за мляко 350мл ANTIHAFT черна - APS

Иноксова каничка за мляко 350мл ANTIHAFT черна - APS
APS10334

32.39лв.
Иноксова каничка за мляко 600 мл ANTIHAFT , черна - APS

Иноксова каничка за мляко 600 мл ANTIHAFT , черна - APS
APS10335

39.66лв.
Иноксова каничка за мляко 800 мл ANTIHAFT черна - APS

Иноксова каничка за мляко 800 мл ANTIHAFT черна - APS
APS10336

52.57лв.
Иноксова каничка за мляко 350мл - APS

Иноксова каничка за мляко 350мл - APS
APS10328

15.96лв.
Иноксова каничка за мляко 600мл - APS

Иноксова каничка за мляко 600мл - APS
APS10329

23.00лв.
Иноксова каничка за мляко 800мл - APS

Иноксова каничка за мляко 800мл - APS
APS10330

31.68лв.
Иноксова кана за мляко 1,3л - APS

Иноксова кана за мляко 1,3л - APS
APS10331

43.42лв.
Иноксова кана за мляко 2л - APS

Иноксова кана за мляко 2л - APS
APS10332

56.33лв.
Иноксова каничка за мляко 350мл - APS

Иноксова каничка за мляко 350мл - APS
APS10323

20.65лв.
Иноксова каничка за мляко 600мл - APS

Иноксова каничка за мляко 600мл - APS
APS10322

28.16лв.
Иноксова каничка за мляко 900мл - APS

Иноксова каничка за мляко 900мл - APS
APS10325

38.73лв.
Иноксова каничка за мляко, ф5см, h11,5см, 170мл - APS

Иноксова каничка за мляко, ф5см, h11,5см, 170мл - APS
APS10317

14.08лв.
Иноксова каничка за мляко Luxe , 1.8л. - Lacor

Иноксова каничка за мляко Luxe , 1.8л. - Lacor
LA65218

110.07лв.
Иноксова бариста каничка за мляко , 0.50л - Lacor

Иноксова бариста каничка за мляко , 0.50л - Lacor
LA58050

54.45лв.
Иноксова бариста каничка за мляко , сива, 50 мл - Lacor

Иноксова бариста каничка за мляко , сива, 50 мл - Lacor
LA58150

59.85лв.
Иноксова бариста каничка за мляко , червена, 0.50л - Lacor

Иноксова бариста каничка за мляко , червена, 0.50л - Lacor
LA58250

59.85лв.
Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 150 мл - Lacor

Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 150 мл - Lacor
LA62215

17.13лв.
Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 250 мл - Lacor

Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 250 мл - Lacor
LA62225

26.99лв.
Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 350 мл - Lacor

Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 350 мл - Lacor
LA62235

28.40лв.
Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 600 мл - Lacor

Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 600 мл - Lacor
LA62260

33.33лв.
Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 1л. - Lacor

Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 1л. - Lacor
LA62210

41.54лв.
Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 1.5л. - Lacor

Иноксова каничка за мляко Classic 18/10, 1.5л. - Lacor
LA62216

64.54лв.

Страници